Mange ældre elevatorer lever ikke op til nutidens forventninger i forhold til design, driftsikkerhed og lave energiomkostninger. En modernisering kan derfor være en fordelagtig investering. Vedligeholdelses- og energiudgifterne reduceres, sikkerheden stiger og elevatorens finish og fremtoning får et moderne løft.

En elevator vil på et givent tidspunkt, og som enhver anden maskine, nå enden af sin livscyklus. Selv regelmæssig vedligeholdelse, påpasselighed og reparationer kan ikke forhindre slidtage. Derfor kan det være nødvendigt, efter årtiers uafbrudt drift med over 100.000 starter og tusinder kilometers kørsel, at foretage en gennemgribende modernisering.

Herunder to eksempler på moderniserede elevatorer.

   

PD Elevator har oparbejdet stor ekspertise i renovering, modernisering og ombygning af eksisterende elevatoranlæg såvel tovbårne som hydrauliske.
Der udarbejdes uden beregning forslag til udskiftning af drivmaskiner, hydrauliske komponenter, kabiner, døre og -dørkarme, elektriske styresystemer og elinstallationer i såvel skakt som maskinrum.


Bemærk at PD Elevator besidder:

Kontakt os og få et uforbindende og godt tilbud på info@pdelevator.dk eller tlf. 74528822
*