Referencer

PD Elevatorer har i løbet af de sidste 30 år produceret, moderniseret og monteret +3000 elevatorer rundt om i hele landet. Nedenfor vises et udsnit af disse elevatorer, brug endelig galleriet som inspirationskilde til Jeres nye projekt. Målrettede referencer tilpasset egne ønsker og behov kan opgives ved henvendelse til PD Elevator. 

VIDENBYEN, CORTEX PARK, ODENSE

boks1
Videnbyen er 7.500 kvadratmeter, og huser pt. 60 virksomheder og institutioner. Bygningen består af fire huse forbundet via gange og trapper og deler et fælles torv.

LÆS MERE

CAMPUS KOLLEGIET, ODENSE

boks2
Det nye kollegium til Syddansk Universitet i Odense. Kollegiet har 250 lejligheder fordelt på tre 15-etagers bygninger. Bygningerne er ca. 50 meter høje og udgør i alt 15.000kvm.

LÆS MERE

SYDDANSK UNIVERSITET, ODENSE

64
SDU i Odense fik i 2016 en ny universitetsbygning på 9.200 kvadratmeter. Bygning OU44 er et længehus på tre etager med forbindelse til de eksisterende bygninger.

LÆS MERE

RINGE STATION

boks4
Ringe Station har fået etableret en tunnel under banen, så adgangen til perronnerne bliver mere sikker. I den forbindelse er der etableret elevator for at sikre adgangen fra tunnel til perron.

LÆS MERE

Kunsten, Aalborg

Kunsten er tegnet af den verdensberømte Aalvar Alto i 1960 og udgør 6000 kvadratmeter fordelt på to niveauer. Fra 2014-2016 gennemgik Kunsten er gennemgribende renovering.

LÆS MERE

Musikkens Hus, Aalborg

Musikkens Hus er en arkitektonisk perle beliggende ved havnen i Aalborg. Bygningens 20.000 kvadratmeter fordelt på ni plan rummer bla. koncertsale, scener, restaurant og en foyer.

LÆS MERE

Fronthuset, Aalborg

Fronthuset er et erhvervshus med fokus på bæredygtighed, huset køling er fx CO2 neutral. Bygningen har 7 etager på 7.000 kvadratmeter, hvoraf 1.000 kvadratmeter er kælder.

LÆS MERE

Toldboden, Viborg

Toldboden i Viborg udgør hele 24.000 kvadratmeter og rummer blandt andet lejligheder, et kontorhotel, et sundshedshus og en to etagers parkeringskælder.

LÆS MERE

DNU - Vare- og Affaldscentral

boks9
Vare- og Affaldscentralen på DNU (Det Nye Universitetshospital) er en to etagers bygning på ca. 4.200 kvadratmeter, som supporterer hele DNU via den nyindrettede C-gang.

LÆS MERE

DNU - N1 & N2

boks10
N1 og N2 er navnene på de første byggefelter, der snart står færdige i det nordlige byggespor på DNU. N1 og N2 er forbundet med glasdøre og er op til otte etager højt.

LÆS MERE

DNU - C-gangen

boks11
C-gangen er opført på taget af eksisterende bygninger, og er en logistiktracé på i alt 700 meter. C-gangen bruges til transport af affald til den nye Affaldcentral.

LÆS MERE

Psykiatrisk Center, Skejby

boks12
Psykiatrisk Center bliver nabo til Det Nye Universitetshospital i Skejby. Centeret bliver 50.000kvm og forventes at stå færdigt medio 2018 og være klar til at modtage patienter januar 2019.

LÆS MERE

Lido Biograferne, Vejle

Lido biograferne ligger ned til åen i Vjele og er en bygning i tre etager med ca. 3.000 kvadratmeter. Bygningen har et søljebårn grundplan og er beklædt med kobber.

LÆS MERE

Cabinn, Vejle

Cabinn i Vejle gennemgik omfattende renovering i 2016 og udvidede kapaciteten fra cirka 100 værelser til 156. Hotellets værelser er fordelt på ca. 6.000 kvadratmeter og 11 etager.

LÆS MERE

Rosborg Gymnasium, Vejle

Rosborg Gymnasiums nye hal blev indviet i September 2016. Hallen er 3.500 kvadratmeter og rummer blandt andet dramasal, squashbaner og et danselokale.

LÆS MERE

Filterværket, Vejle

Filterværket består af 5 huse i forskellige højder med i alt 47 familieboliger og er beliggende i det naturskønne Grejsdalen. Total bebyggelse er små 5.000 kvadratmeter.

LÆS MERE

Lagkagehuset, Hørsholm

Lagkagehuset i Hørsholm findes i stueetagen i en 3 etagers nybygning. På første og andet plan er der lejligheder og i kælderen er der en pakeringskælder med tilknyttet bilelevator.

LÆS MERE

Sundbyøster skole

Sundbyøster skole udvides til en 4-spors basisskole. Den eksisterende bygning ombygges, og der opføres en ny indskolingsbygning på 4 etager med tumlehal, karnapper og tagterrassen.

LÆS MERE

Cabinn Apartments, Ørestaden

Cabinn Apartments er hele 12.700 kvm og 520 mini-lejligheder med køkken. Det nye hotel ligger mellem Cabinn Metro og Fields i Ørestaden. Bygningen indeholder også cafe, restaurant og en lille biograf.

LÆS MERE

Carlsberg byen, København

Nyt projekt i København. Mere information følger snarest.

LÆS MERE

Den gamle By, Aarhus

boks13
Den Gamle By, Danmarks købstadsmuseum, er verdens første frilandsmuseum. Den Gamle By består i dag af 80 historiske huse fra 25 byer over hele Danmark.

LÆS MERE

VIA University College, Aarhus

boks14
VIA University College nyeste institution, Campus Århus C, ligger på Ceres grunden i Aarhus. Bygningen er ca. 43.000 kvadratmeter, og huser 5.500 studerende og 400 ansatte.

LÆS MERE

Scandinavian Center, Aarhus

boks15
Scandinavian Center i Aarhus har et samlet areal på 75.000kvm, og er 11 etager og 43 meter højt. Bygningen har en glasbuen, som overdækker en 150 meter lang gade.

LÆS MERE

IT-Hjørnet, Aarhus N

boks16
IT-Hjørnet på Kathrinebjerg er en del af IT-Parken i Aarhus. IT-Hjørnet udgør et areal på 8.600 kvm som er fordelt på kontorer, bibliotek, auditorium, cafe og studiepladser.

LÆS MERE

VUC, Haderslev

boks5
VUC Syd er det største byggeri i nyere tid i Haderslev og sætter nye standarder for skolebyggeri. Det nye arkitektoniske fyrtårn ligger på havnefronten og består hovedsageligt af glas og aluminium.

LÆS MERE

Søslangen, Haderslev

boks6
Søslangen ligger i hjertet af Haderslev med udsigt over havnen. Bebyggelsens har en karakteristisk S-form, er i 3 etager og udgør 2900 kvadratmeter med i alt 90 lejligheder.

LÆS MERE

Varbergparken, Haderslev

boks7
Varbergparken i Haderslev er opført i 1970-1980, og udgør 47.000 kvadratmeter med over 500 lejligheder. Parkens blokke er i løbet af 2010-2016 blevet total renoveret.

LÆS MERE

Ringkøbing Kirkehus

boks8
Det nye 450 kvadratmeter store kirkehus ligger i centrum af Ringkøbing, og var 1. advent 2016 klart til at huse kirkens ansatte, provstiet, samt folk og foreninger som mangler et lokale.

LÆS MERE

Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital er en sammenlægning af Skejby og Århus Sygehus (herunder Nørrebrogade). Aarhus Universitetshospital samles indenfor få år i Skejby.

LÆS MERE

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet, Department of Sport Science, holder til på Dalgas Avenue i Århus. Uddannelses har godt 400 studerende og er tæt knyttet til Sektion for Idræt ved Instutet for Folkesundhed.

LÆS MERE

Boxit, Risskov

BOXIT er en privatejet virksomhed, der beskæftiger sig med udlejning af depotrum og containere. BOXIT i Risskov har sikre depotrum til opbevaring af private ejendele samt lager til erhverv.

LÆS MERE

Fjordpark Kolding

Fjordparken i Kolding har eksisteret siden 1969, men gennemgik i 2006 en større renovering. Helhedsplanrenovering involverede 311 lejligheder fordelt på 3 bygninger à 12 etager.

LÆS MERE