Dokumenter

PD Elevator ønsker at være en professionel samarbejdspartner hvor væsentlig information, tegningsmateriale og viden er tilgængeligt. Vi har samlet et udsnit af det mest anvendte materiale i nogle få og let tilgængelige dokumenter. Læs mere om de enkelte dokumenter nedenfor, og klik på download for at hente et dokument. 

Tegningsmateriale

For at lette projekteringen af nye opgaver, har vi gjort PDF- og Autocad 2D tegninger tilgængelig for alle vores nuværende og kommende kunder. Klik på download for at hente en oversigt over de forskellige tegninger. 

Download

Elevatortyper

Hos PD Elevator er vi på forkant med udviklingen. Vi har egen udviklingsafdeling og produktion. I vores forsatte udvikling af elevatorer har vi altid fokus på kvalitet kombineret med lavt energiforbrug og skræddersyet design. 

Klik på Download for at se et udpluk af vores standard elevatortyper.

Drivmekanismer

Elevatorer drives typisk af et hydraulisk eller et tovbåren system. 

Klik på Download for at få en samlet oversigt over typiske anvendte drivmekanismer. Herunder deres fordele og ulemper.

Download

Værd at vide

Ønsker du at blive klogere på ydeevne, komfort, døre, elforbrug og skakt?

Klik på download for at blive klogere.

Download

Regenerering

Med øget fokus på grøn energi og miljøet i sin helhed er regenerering, i forbindelse med elevatorer, blevet en større almindelighed. Resultatet og besparelserne er ikke til at tage fejl af, men hvad er den praktiske betydning af at implementere en ’regenerativ enhed’ i en elevator?

Klik på Download for at læse mere om regenerering.

Download

Trafikanalyse

Hvor mange personer kan din elevator håndtere, og hvor mange elevatorer har din bygning behov for? En trafikanalyse kan være et godt værktøj til at vurdere disse spørgsmål.

Klik på download for at lave din egen trafikanalyse.

Download